Tarieven en voorwaarden

Er zijn een aantal zorgverzekeraars die psychomotorische therapie geheel of gedeeltelijk vergoeden. Dit hangt af van uw ziektekostenverzekeraar en de vorm van verzekering die u heeft. Kijk voor een overzicht op www.vaktherapie.nl of op www.zorgwijzer.nl/vergoedingen/vaktherapie.

Gegevens die u kunt doorgeven aan uw verzekeraar:
Lidnummer van de NVPMT, aangesloten bij de FVB: Ellen 109342 / Jolise 109827
Kamer van Koophandel (KvK): 72752750

Daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden om psychomotorische therapie vergoed te krijgen, bijvoorbeeld via de gemeente of PGB (www.pgb.nl). Wij hebben een contract met meerdere gemeentes in Twente.

Tarieven

Er is een gratis kennismakingsgesprek mogelijk, waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Intake gesprek €45,00
Individuele therapiesessie €80,00
Groepstraining per sessie €45,00
Runningtherapie per sessie (3-6 deelnemers) €60,00

De duur van een individuele therapiesessie is 45 minuten.

Als u een afspraak meer dan 24 uur van te voren afzegt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Voor het afzeggen van therapie minder dan 24 uur van tevoren of niet verschijnen op afspraak wordt er €40,00 in rekening gebracht.

Klachtencommissie:
Heeft u klachten, bespreek deze dan in een persoonlijk gesprek. Mocht daarin toch een verschil van inzicht zijn, dan kunt u gebruik maken van de klachtencommissie. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kunt u gebruik maken van de geschillencommissie. BAM is verbonden aan de klachtencommissie en geschillencommissie van er-is-iets-misgegaan.nl.

Erisietsmisgegaan